veszély

2020.05.29. 09:43

Megpróbáltak betörni Szilágyi István özvegyéhez (videó)

Úgy tűnik, soha nem lel igazán nyugalomra Szilágyi István özvegye. Jolika nénihez szerda este egy férfi akart betörni, hogy pénzt szerezzen a védtelen asszonytól.

Közel négy héttel Szilágyi István brutális meggyilkolása után újra kiabálás zavarta fel az egyébként csendes, kertvárosi utcát, ahol a színművész a feleségével és a fiával élt. Ezúttal azonban nem az előzetes letartóztatásban levő Péter, hanem egy másik agresszív férfi próbált az özvegy életére törni – írja a ripost.

Könnyen lehet, hogy az illető Péter egyik barátja, akinek csípi a szemét, hogy Jolika néni terhelő vallomást tett a fiára. Esetleg talán Péter tartozik valakinek, ezért érkezett a furcsa férfi?

Az asszony nem tudja, az viszont biztos, hogy nagyon megijedt.

Két fiatal gyerekkel voltam éppen itthon, akik a tragédia óta sokat segítenek nekem, amikor meghallottuk az ordibálást kintről – kezdte a ripostnak Jolika néni.

Arra lettem figyelmes, hogy egy férfi megpróbál bejutni a lelakatolt kertkapun keresztül. Pénzt akart kérni tőlem, de nem engedtem be, mire őrjöngeni kezdett. Nem tagadom, féltem tőle, különösen azok után, amit át kellett élnem hetekkel ezelőtt…

– utalt a férje meggyilkolására Joli néni, akit nagyon megnyugtat, hogy az új biztonsági rendszernek hála, van, aki éjjel-nappal figyel rá.

Még szerencse, hogy a jó emberek felszerelték nekem ezt a kamerás riasztórendszert! Ha ez nincs, akkor nem tudom, mi történt volna, hiszen én már nem tudom megvédeni magam. De így szerencsére hamar kijöttek a biztonsági cég emberei és a rendőrök is, így nem esett bántódásom

– fogalmazott sóhajtva az asszony.

Szilágyi Istvánt a gyanú szerint saját fia verte halálra egy kalapáccsal. A tragédia után a férfit letartóztatták, azóta is az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kezelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában