végső búcsú

2021.01.22. 13:11

Utolsó útjára kísérték Sas Józsefet

Eltemették Sas Józsefet. A legendás humoristát zsidó szokás szerint, a Kozma utcai zsidó temetőben, a művészparcellában helyezték örök nyugalomra.

Forrás: Ripost

Fotó: TAMAS DOMBOVARI

Ma délben utolsó útjára kísérték a legendás nevettetőt, Sas Józsefet.

Fotó: Ripost

A szertartás pénteken délben kezdődött. A koronavírusban elhunyt humorista temetésére felesége, Zsuzsa asszony megtörten érkezett. A sírkertbe lépve férje koporsójához sétált, amit végig simított, így búcsúzva tőle – írja a Ripost.

 

Sorra érkeztek aztán a családtagok, a barátok és a régi kollégák. Zsuzsa asszonyt, Sas József özvegyét, Hofi Géza özvegye, Ildikó támogatta.

Zsuzsa asszony a koporsónál
Fotó: Ripost

 

A gyászolók között ott volt Bodrogi Gyula, Medveczky Ilona, Schobert Norbert édesanyja, Judit asszony, Kabos László özvegye is, Urbán Erika.

Többen is búcsúbeszédet mondtak a szertartáson.

Elsőként Gálvölgyi János beszélt. Azt mondta 40 éves barátság kötötte Sas Józsefhez.

“A színész csak a színpadon él, te mégsem adtad fel. Az utóbbi két év ráadás volt, de mindig is becsülték az életszeretetedet és a siker utáni vágyadat”

- mondta Gálvölgyi.

Fotó: Ripost

Beregi Péter is méltatta Sas Józsefet és azt mondta, már most hiányoznak neki a nagy beszélgetéseik.

Heller Tamás is megható mondatokkal köszönt el barátjától, be sem tudta fejezni búcsúztatóját, a végén már annyira zokogott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában