nem múlik a fájdalma

2021.03.24. 12:02

Megtörte a csendet Gesztesi szerelme: nincs olyan nap, hogy Karcsi ne jutna eszembe

Több mint egy évvel Gesztesi Károly halála után sem enyhül a színész utolsó szerelme, Mattesz Csilla fájdalma. Nem telik el nap, hogy az úszónő ne gondolna egykori kedvesére.

Forrás: Metropol / Szabolcs László

Gesztesi Károly 25 évvel ezelőtt ismerte meg Mattesz Csillát. Az úszónőt különleges szerelmi szálak fűzték a színészhez, ő volt az, aki az utolsó időszakban a színész mellett állt. Őszinte, mély kapcsolat volt az övék. Komoly terveik voltak, de az álmuk tavaly január 4-én, a színész váratlan halálával szertefoszlott – írja a Bors.

„Nincs olyan nap, hogy Karcsi ne jutna eszembe. Jön a jó idő, és áprilisban szeretnék a születésnapjára egy megemlékezést szervezni, amennyiben a járványhelyzet ezt megengedi, hiszen az emberek nagy része nem tudott tőle elköszönni – kezdte a Borsnak Mattesz Csilla.

– Nekem nemcsak lelki társam volt, barátként is számíthattam rá. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék Karcsira, az emlékei mindig velem maradnak.

Mindennap nézegetem a fotóinkat, és szeretném bejárni újra azokat a helyeket, ahol együtt voltunk. Sajnos jelenleg ezt a járvány nem teszi lehetővé, de amint újra szabadok leszünk, biztosan erre is sort fogok keríteni” – mondta a Borsnak az úszónő, majd hozzátette, igyekszik a gondolatait elterelni Karcsiról.

„Elmondhatatlanul hiányzik, de megtalálom a mindennapokban a boldogságomat, mert terapeutaként gyerekeket gyógyítok.

Az életem a munkám, a lányom és az unokám, akik vigaszt nyújtanak nekem, és minden szabadidőmet velük töltöm. Sajnos most az uszodák zárva vannak, mert vízben fejlesztem a gyerekeket, de amit tudok, online vagy a szárazföldön oldom meg. Megígértem Karcsinak, hogy megírom azt a könyvet, ami által átadhatom a módszereimet a fiataloknak, a szakmának. Ezen dolgozom, amikor csak tudok” – mondta megtörten Csilla, majd azt is elárulta, fájdalma máig nem enyhült.

Hiába telik az idő, nem enyhül a fájdalom
Fotó: Bors

„Édesapámat 12, édesanyámat négy éve veszítettem el. Az idő gyógyír volt a sebeimre. Betegek voltak, tudtam, hogy előbb-utóbb be fog következni, hogy elmennek, valamelyest megpróbáltam felkészülni rá. Karcsit máig nem tudom elengedni!” – hangsúlyozta Csilla, akinek éppen ezért eszébe sem jutott, hogy újra párra találjon.

„Ő váratlanul hunyt el, amire sosem gondol az ember, hiszen imádott élni, tele volt tervekkel… Egy életerős férfi volt. Nagyon vágyott egy óriási szerepre, sőt a filmrendezés is rendkívül érdekelte. Abban is biztos vagyok, ha megélte volna, hogy a koronavírus miatt leállnak a színházak, a művésztársai miatt aggódna. Tudom, hogy a vállán viselné a barátai, kollégái sorsát. Nélküle sokkal szegényebb a világ.

Vannak olyan emberek, akik pótolhatatlanok és ő ilyen”

– jelentette ki Csilla, aki mindig is nagyon jó kapcsolatot ápolt szerelme édesanyjával, azonban az elmúlt időszakban már csak nagyon ritkán beszélnek.

„Mancikával szerettük egymást, de mára teljesen bezárkózott, a hitnek adta át a lelkét. Mi sem beszélünk, és nem azért, mert haragban lennénk, csak egy-egy ünnep, esemény alkalmával írunk egymásnak.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában