tragédia

2021.04.13. 08:10

„A legkegyetlenebb tudni, már nem tudod felnevelni a gyerekeidet” – elhunyt a várandós magyar édesanya

Szörnyű tragédia ért egy családot: koronavírusban elhunyt a várandós édesanya és édesapja is. A babát császármetszéssel megmentették és most küzdenek azért, hogy életben maradjon.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Borzalmas tragédia rázta meg a Komáromi családot: koronavírusban elhunyt a várandós Adrienn, valamint Adrienn édesapja is. A fiatal édesanya és édesapja egy napon került be a kórházba, ám hiába küzdöttek értük az orvosok – írja a Bors.

Adrienn drámáját egy barátnője osztotta meg a Facebookon. Szívszorító szavakkal búcsúzott az édesanyától, aki már sosem láthatja kislányát, akit halála előtt pár nappal sürgősségi császármetszéssel segítettek világra az orvosok.

„Álomba szenderültél. Már nem tudhattad, mi történik körülötted, hogy apukád, akivel egy napon kerültetek kórházba, közben elvesztette a harcot ezzel a kegyetlen betegséggel szemben, hogy mi lesz a kislányoddal, akit akkor még a szíved alatt hordtál.

És hiába küzdöttél elszántan és küzdöttek érted az orvosok, április 4-én szíved örökre megszűnt dobogni.”

Bár Adriennt már mesterséges kómába helyezték, az orvosok megmentették a kislányát, aki 26 hetesen jött világra, de van remény számára.

„A sokféle fájdalom és szomorúság közül, ami most minket letaglóz, a legkegyetlenebb tudni azt, hogy már nem fogod tudni felnevelni a gyermekeidet, példát mutatva az értékes életről… és nekik nem lesz ott az anyukájuk” – folytatta sorait Adrienn barátnője.

Az édesapa most magára maradt hároméves kisfiával és újszülött kislányával. A barátok pedig gyűjtést szerveznek a családnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában