életveszélyben

2021.06.20. 20:03

Megrázó! Videóra vették, ahogy egy férfi lezuhant a Vígszínház tetejéről

Tíz métert zuhant, életveszélyes állapotban került kórházba.

Hogy azóta milyen állapotban van, nem lehet tudni és azt sem ki esett le a színház homlokzatáról, a férfinél ugyanis nem voltak iratok. A TV2 Tényeknek egy szemtanú azt mondta: messziről úgy látszott, hogy a férfi részeg volt, de biztosan zavartan viselkedett.

Az biztos, hogy a férfi nem a színház dolgozója volt, az épület zárva van, onnan nem juthatott ki senki a tetőre. Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért és hogyan mászott fel az épületre.

A balesetet egy nő vette videóra, aki a színházzal szemben egy étteremben vacsorázott.

Járókelők értesítették a rendőrséget, helyszínre érkező rendőrök azonban hiába kérték, hogy várja meg a segítséget, továbbmászott a tető irányába, majd az épület homlokzatára. Ott elvesztette egyensúlyát, és leesett. Tíz métert zuhant, súlyos sérüléseket szenvedett.

A mentők koponyasérüléssel, combcsonttöréssel és belső sérülésekkel szállították kórházba, sokáig küzdöttek érte, még a helyszínen sikerült stabilizálni, de életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában