Tripla boldogság

2022.01.24. 12:05

Hármas ikrek születtek a gyöngyösi kórházban

Dániel, Dorottya és Dorián január 22-én, éjjel egy óra után pár perccel, ebben a sorrendben látták meg a napvilágot a Bugát Pál Kórház szülészetén.

Az intézmény újkori történetében először születtek hármas ikrek – adta hírül a szülést vezető főorvos, dr. Hrabár Jenő, aki a várandósság alatt is végigkövette az apróságok fejlődését – tájékoztatta portálunkat szombaton T. Bokros Mária, az intézmény sajtóreferense – írja a heol.hu.

 

Elmondta, hogy igazi csoda volt megismerni a kismamát és a családját. Az édesanya végig nagyon pozitívan gondolkodott, hitt abban, hogy az ikrek egészségesek és hogy a szülés Gyöngyösön fog megtörténni – idézte fel a főorvos. Az ikrek teljesen egészségesek, de alacsony súlyuk miatt a Peter Cerny Alapítvány progresszív ellátásuk érdekében a fővárosi klinikára szállította őket.  

 

A vámosgyörki édesanyát és az ikreket otthon két fiú és egy lánytesó várja. Weisz Péter főigazgató elmondta, az intézmény szeretné viszonozni a kismama bizalmát, hogy a gyöngyösi kórházat választotta, és a most született kisbabák részére egy speciális babakocsi beszerzésében nyújt majd segítséget.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában