Érdekes

2022.02.25. 17:00

Dallos Bogi őszintén bevallotta: valójában emiatt jöttek össze Puskás Petivel

Az énekesnő elárulta, hogyan kezdődött a kapcsolata férjével, és beszélt a legnagyobb álmáról is.

Dallos Bogi és házastársa, Puskás Peti között nagy a szerelem és a harmónia. Bogi most a Tv2 műsorában beszélt a szerelmük kezdetéről, és a legnagyobb vágyát is elárulta: hogy a családja egészségben és összhangban élhessen - írja a Metropol.

 

„Abban az időszakban, amikor elindult a kapcsolatunk, együtt dolgoztunk, és nap mint nap személyesen találkoztunk. Aztán egyébként chatelgettünk, majd telefonhívásokra váltottunk”– mesélte Bogi, aki azt is elárulta, hogy férje jobban szereti a természetes smink nélküli arcát.

 

„Az a legnagyobb álmom, hogy meg tudjuk őrizni az életünkben azt a harmóniát ami most van és hogy megmaradjon az a családi összetartás, ami van nekünk, meg hogy egészségesek legyünk az életünkben. Nyilván vannak szakmai álmaim is, de azokat talán inkább céloknak szoktam nevezni” - osztotta meg az énekesnő Budavári Fülöp beszélgetős műsorában.

 

 

Borítókép: MTI / Sárosi Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában