Nehéz időszakon van túl

2022.02.08. 12:35

Elvált Janicsák Veca

Tíz év után végleg lezárták kettőjük kapcsolatát. Janicsák Veca azt mondja: a teste is jelezte, hogy nem maradhat tovább a férjével.

Elvált Janicsák Veca és férje, az énekesnő erről most először a Glamournak beszélt. Mint ismert, Vecának és Ábelnek 2016-ban született meg a kislányuk, Emma, 2017-ben összeházasodtak. 2020 júliusában elárulták, válságba került a kapcsolatuk, terápiára is jártak. Azonban úgy tűnik, nem sikerült megmenteni a házasságukat.

Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen egy párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de az biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. (…) Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmaga

- fogalmazott a magazinnak Janicsák Veca.

Egy sor betegséggel is megküzdött az utóbbi két évben: autoimmun betegség alakult ki nála, mélyvénás trombózist kapott, 2020-ban pedig méhnyakrákot diagnosztizáltak nála.

„Az orvosom megkérdezte, akarok-e még gyereket, ha úgy döntök, ez lett volna az utolsó lehetőségem, 

de egyáltalán nem volt biztos, hogy sikerülni fog. Nem akartam kitenni magam újabb megpróbáltatásoknak, a kislányomnak szerettem volna adni minden időmet. A nagyon hosszú komplikált műtét alatt kiderült, a méhem sajnos nem menthető, el kellett távolítani” – mondta az énekesnő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában