Hűha!

2022.02.25. 14:50

Van valakije Kárpáti Rebekának: legféltettebb titkait is megosztja vele

Egy kapcsolat lezárása után mindig jól jönnek a megértő, megbízható barátok. A fiatal modell nemcsak a családjára, hanem rájuk is mindenben számíthat.

Szakítása után sincs egyedül Kárpáti Rebeka, van valaki az életében, akivel minden titkát megosztja – árulta el egy rajongói kérdésre reagálva az Instagram-oldalán. Kiről is van szó? Nos, az illető nem más, mint egyik legjobb barátnője, Sydney van den Bosch – szúrta ki a Ripost.

 

 

„Sydney-vel mindent tudtok egymásról, vagy azért van, amit mással beszélsz meg?” – érdeklődött egy kíváncsi követő.

 

„Szinte majdhogynem mindent. Ő az összes titkom tudója – kezdte Rebeka.

 

 –Mondjuk az asztro-meditációs-önfejlesztős témáimmal néha kikergetem a világból, úgyhogy azt inkább mással, mélyebben” – tette hozzá a modell, aki egyébként azt is elárulta, hogy a szakítása miatt nehéz időszakon ment keresztül, de most már jól van lelkileg.

 

 

 

„Továbbra is azt érzem, hogy megyek szépen előre, sok erőm van, rengeteg bennem a szeretet és szerencsére el tudtam hagyni a visszahúzó energiákat. Plusz, úgy érzem, a helyemen vagyok, mert az élet minden eddigi kétségemet/döntésemet visszaigazolja” – fogalmazott Rebeka.

Borítókép: Tündérszépek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában