Lélegzetelállító

2022.03.05. 20:21

Mély dekoltázs, szexi combok: Singh Viki vadító miniruhában pózolt (videó)

Bár az énekesnő sokat szenvedett a külsejével kapcsolatos kritikák miatt, ma már fütyül rájuk, hiszen elfogadta, szereti önmagát.

Vadítóan szexi fotózáson vett részt Singh Viki. Az énekesnőt az utóbbi években rengeteg támadás érte a hízása-fogyása miatt, de mára már elfogadta és megszerette saját magát. Már nem akar senkinek sem megfelelni – írja a Ripost.

Erről nemrégiben a Metropolnak mesélt:

„Akadt az életemben egy meglehetősen hosszú időszak, amikor sokat sírtam a negatív, bántó hozzászólások miatt. Pedig olyan emberek írtak nekem – általában valótlanságokat –, akikkel nem is ismertük egymást, így logikusan nem kellett volna foglalkoznom a véleményükkel. Én azonban nem tudtam felülemelkedni rajtuk, valószínűleg azért, mert gyerekkoromban, az iskolában is sokszor kiközösítettek, ez pedig nyomot hagyott a lelkemben. Az évek során rájöttem, hogy rengetegszer hagytam magam bántani vagy kihasználni idegenek által, a korábbi párkapcsolataimban, de még szakmailag is" – mondta Singh Viki.

 

Viki most már boldogabb, mint valaha, amit mi sem bizonyít jobban, mint az Instagramra feltöltött legújabb videója, melyen egy apró ruhában mutatja meg szexi idomait.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában