Érdemes figyelni erre!

2022.03.15. 23:16

Óvatosságra int a koronavírussal kapcsolatban a magyar doktornő: "Nem leszek népszerű"

A koronavírus ötödik hulláma lecsengőben van, a járványügyi korlátozásokat feloldották, ám ez nem jelenti azt, hogy nem betegedhetünk meg. Dr. Mangó Gabriella, orvos azt tanácsolja, legyünk óvatosak.

„Most is előfordult, hogy negatív gyorsteszt, negatív PCR-teszt mellett tipikus omikron tünetei voltak a betegemnek, majd a hozzátartozójának a tesztje pozitív lett. Ekkor újra teszteltük a páciensemet és akkor már nála is pozitív eredményt mutatott a PCR-teszt. A tapasztalat azt mutatja, hogy ez főként a háromszor oltottakra jellemző" - idézi a doktornőt a Ripost.

„Lazultak a szabályok, de akik 60 fölöttiek, szív- és érrendszeri problémákkal küzdenek, azoknak azt javaslom, hogy zárt térben továbbra is viseljenek maszkot, tartsák a távolságot, ügyeljenek a kézhigiéniára és a fertőtlenítésre"

 – tette hozzá.

 


„Tudom, hogy ezzel a javaslatommal nem leszek népszerű, de elég áldozatot követelt már így is a Covid és eddig sem a népszerűségért osztottam meg a tanácsaimat, nem az anyagi érdek vezetett, hiszen, amit teszek, segítő szándékból, emberként és anyagi támogatás nélkül teszem" – nyilatkozta Dr. Mangó Gabriella.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában