Nagy kérdés

2022.05.18. 16:50

A Nagy Ő Annabellája megválaszolta, milyen volt a szex Tóth Dáviddal

Nincs tüske Lovas Annabellában, amiért a műsorban nem őt választotta Tóth Dávid.

A párkereső műsor vége óta is rengetegen kérdezik tőle, hogy milyen volt az ágyban a Nagy Ő, Tóth Dávid. Többek között erre a kérdésre is válaszolt Annabella a TV2 NyíltON című műsorában – írja az Origo.

– Sokan megkérdezik, milyen volt Dáviddal az ágyban, de sajnos nem tudok rá válaszolni, hiszen Dávid gentleman volt, és nem történt közöttünk semmi. Azonkívül, hogy egy ágyban aludtunk.

Ha történt volna bármi, azt biztosan megbántam volna, hiszen nem jöttünk össze

– mondta.

A kérdésre, hogy miután megtudta, a műsor győztese, Laura és Dávid szakítottak, megkereste-e a sportolót, hogy esetleg próbálják meg együtt, azt válaszolta, nem kereste meg, de azon elgondolkodott, mit tenne, ha Dávid keresné fel őt, és arra jutott, nem zárkózna el egy esetleges kapcsolattól. Ám azóta sok idő eltelt, és Annabella már lezárta életének azt a részét.

A műsor vége óta nem találkozott és nem beszélt Dáviddal, de nincs benne tüske amiatt, hogy a Nagy Ő nem őt választotta, sőt, azóta a győztes Laurával barátok lettek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában