Még ma is élhetne?

2022.05.25. 00:48

Babicsek Bernát édesanyja perre megy a fia halála miatt

A gyermekét gyászoló édesanyát és a családot sem hagyják nyugodni a történtek, tudni akarják az igazságot.

Babicsek Bernát családja hisz abban, hogy a színészt meg lehetett volna menteni, az édesanyja bírósághoz is fordul a Bors szerint.
A lap úgy tudja, Babicsek Bernát hirtelen halála miatt perre megy az édesanyja, Márta néni, aki úgy véli, a fiát meg lehetett volna menteni, ha időben érkezik a segítség és a biztonsági szolgálat emberei benéznek a házba.

A 41 évesen füstmérgezésben meghalt színész és zenész holttestére az édesanyja talált rá újévkor, a családi házba bekötött riasztó hiába szólt korábban a biztonságtechnikai cégnél – annak alkalmazottai kimentek ugyan a házhoz, de kívülről mindent rendben találtak.

Az akkori rendőrségi hír szerint 2022. január elsejei, szombat délutáni lakástűzben solymári otthonában hunyt el. A kiérkező szervek szerint a színész a tűzhelyen felejtett olajos serpenyő miatt lelhette halálát, miután az olaj lángra kapott, a házban pedig füst keletkezett. Bernát menekült volna, de a a füst okozta oxigénhiány miatt elveszthette az eszméletét. A holttestre másnap, a szülők találtak rá, édesanyja, Márta néni találta meg fia kormos és kihűlt testét. 

Itt történt a tragédia
Forrás: Bors

A Borsnak akkor elmondta a zokogó édesanya, hogy „élete végéig kísérteni fogja az a pillanat, mikor egyetlen fiára rátalált a bejáratnál”. Arca csupa korom volt, és merev. Egy hónappal a halálhír után azonban további nyugtalanító és sorsdöntő információk kerültek elő, miszerint Bernát élete megmenthető lett volna.

A családot azóta sem hagyja nyugodni a gondolat, hogy esetleg valaki hibázott, és Bernátot még meg lehetett volna menteni – ezért fordulnak a bírósághoz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában