Új irányban

2022.06.06. 09:10

Csomor Csilla misszionáriusnak állt

A népszerű színésznőt a Doktor Balatonban láthatják a tévénézők, de a sorozaton kívül is izgalmas feladatok várnak rá az elkövetkező hónapokban.

Pákainé karakterét alakítja a Doktor Balatonban Csomor Csilla. A közkedvelt színésznőt, akit az ország egy népszerű tévésorozatban ismert meg huszonnégy évvel ezelőtt, a színház mellett most újra képernyőn is láthatjuk - írja a Ripost.

A TV2 sikersorozatában alaposan felkavarja majd az állóvizet, főleg a Vadász Gábor alakította Kispákai életére lesz nagy hatással. Csilla örömmel vállalta a felkérést. 

"Nagyon jó érzés volt, hogy a Doktor Balaton alkotói rám gondoltak, és megkerestek azzal, hogy én alakíthatnám Pákainé karakterét. Örömmel vállaltam a felkérést, és nagyon jól éreztem magam a forgatáson. Bár rövid ideig tartoztam a kötelékbe, sok régi ismerőssel találkoztam, és születtek új barátságok is" - árulta el Csomor Csilla.

A színésznő számára az idei nyár csöndesebb és nyugodtabb lesz, mint az eddigi években, de így sem fog unatkozni. Golfnagykövetként sok teendője lesz, és szakmai tekintetben is érdekes időszak vár rá.

Forrás: TV2

"Játékosként és golfnagykövetként is részt veszek versenyeken. 

Számomra ez a sport az, ami kikapcsol és egyben feltölt. Több mint húsz éve hódolok ennek a szenvedélyemnek. Nagyon sok jó dologra tanított meg engem a sportág, a magas fokú koncentráltságtól kezdve a fegyelmezett, pályán történő viselkedésig. Ezeket a tulajdonságokat nagyon jól be tudom illeszteni a szakmai munkáimba is. 

Emellett a Gyulai Nyári Fesztiválon veszek részt, és a Déryné és Blaha estem turnéjának előkészületei is folynak."

Csomor Csilla 2008-ban hozta létre első önálló estjét, Édes Rózám – Déryné szerelmes élete címmel. 2013-ban pedig létrejött A nemzet csalogánya – Blaha Lujza dalos élete című zenés önálló estje is.

"Ez a két produkció az, ami hozzám köthető, én pedig szeretném ezeket minél szélesebb körben, immár a határainkon túl is elvinni a közönségnek. Magyarországon számos településen játszottam már az Édes Rózámat. 

Most egy pályázatnak köszönhetően lehetőségem lesz a Blaha-estet Felvidéken, illetve a Déryné-estemet Erdélyben bemutatni. Ennek az előkészületei folynak most, és ha minden jól megy, akkor eljutok azokra a vidékekre, ahol Blaha Lujza és Déryné Széppataki Róza egykor felléptek. 

Ezeknek az esteknek a terjesztését missziómként fogom fel, hiszen nagyon fontos, hogy a határainkon túl élők is megismerkedjenek a magyar kultúra e két kiválóságával" – mondta el a színésznő.

Borítókép: TV2

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában