Meglepő vallomás

2022.06.25. 16:15

Epres Panni őszintén elmondta, nincs mindennel kibékülve magán

Epres Panni bevallotta, a mai napig egy nyakikláb, fiús lánynak látja magát, és fehér pólóban, tornacipőben érzi magát a legjobban.

Epres Panni a Mindennapi Pszichológia Magazin és a Várkert Bazár közös rendezvényén, a lélekMETSZETen beszélegetett Szily Nórával és dr. Szolnok Nikolett divatpszichológiai szakértővel az öltözködés erejéről - írja a life.hu.

Panni elmondta, hogy már karrierje kezdetén is ő volt a klasszikus modelltípus, és hiába vágyott extravagáns ruhákra a kifutón, mindig ő volt az, akit állig begomboltak, és kosztümöt, elegáns szoknyát adtak rá. Bár a való életben távol áll tőle ez a merev, hivatali megjelenés, a szűk ruhákat és az ékszereket ugyanúgy elkerüli.

"Fehér póló és tornacipő – ez vagyok igazán én. Mindig kinevetnek, amikor azt mondom, hogy nem vagyok mindennel kibékülve magamon, pedig ez az igazság. De a lábaimat szépnek látom, ezért szívesen veszek fel például rövidnadrágot, és már nem erőltetem a zsákruhákat" - mondta a modell, hozzátéve, hogy tavasztól őszig a színes ruhákat részesíti előnyben, télen viszont előkerülnek a fekete darabok.

Panni öltözködésében egy biztos pont van, mégpedig a lapos cipő és a tornacipő. Sokszor mondja, hogy valahogy mindig agyoncsapja a csinosságát, és szereti, ha van valami szabálytalanság az öltözködésében. Ekkor érzi magát igazán komfortosan.

Bevallása szerint a korával és önmagával ki van békülve, de ez ingatag, és önbizalma könnyedén a mélybe zuhan, ha kap egy negatív megjegyzést, egy rosszalló tekintetet vagy meglát magáról egy rosszabbul sikerült fotót.

"Lélekben egy 17 éves, nyakigláb, fiús lány vagyok – ez a kép köszön vissza a tükörben, és a fényképek azok, ahol gyakran meglátom a valós életkoromat."

Két éve június 18-én hunyt el olimpiai bajnok vízilabdázónk, Benedek Tibor. Özvegye, Epres Panni most szívszorító posztban emlékezett meg róla.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában