Rémisztő időszak

2022.08.18. 17:36

Tönkretette a háború Singh Vikit, nehéz döntést kellett meghoznia

Az énekesnőt egy gyors lefolyású betegség döntötte le a lábáról. Ez alatt szembesült vele, milyen kiszolgáltatott helyzetben él. Ráadásul egy nehéz döntést is meg kellett hoznia a közelmúltban.

Forrás: MTVA / Zih Zsolt

Az énekesnő a Borsnak mesélt arról, hogy egyedülálló nőként hogyan élte meg a kiszolgáltatott helyzetet, amit egy rövidebb betegség okozott neki.

Az a félelmetes, hogy több munkát is le kellett mondanom. Ha az embernek nincs saját ingatlanja, akkor aggodalomra ad okot, hogy miből lesz fizetve a lakás és a számlák. Azt érzem, egyszerűen nem engedhetem meg magamnak, hogy megbetegedjek – vallotta be őszintén az énekesnő, aki nemrégiben úgy döntött, végleg bezárja a szentendrei ruhaüzletét.

A Covid és a mostani háborús helyzet is tönkretette a Realbabypony-t. Szentendrét a turizmus tartja fent, de idén nyáron sem fordultak meg annyian, mint régebben. A szezont hősiesen teljesítettem, de be kellett látnom, hogy a butiknak sajnos nincsen jövője. A saját bőrömön tapasztalom, hogy az emberek nagyon félnek attól, hogy mi vár rájuk, ezért a vásárlói kedv is megcsappant – magyarázta Viki, aki hamarosan az Instagram-oldalán meghirdetett garázsvásár keretein belül árusítja ki a készlet utolsó darabjait.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában