Bulvár-celeb

2022.10.21. 12:43

Kiesett, de mégis végigtáncolja a Dancing with the Starst Rubint Réka

Rubint Réka és partnere Andrei Mangra a DWTS első adásában búcsúztak a táncparkettől. Most mégis folytatják, egy másik közönségnek mutatják be el nem táncolt táncukat.

Forrás: TV2

Rubint Réka és Andrei Mangra a Dancing with the Stars óta sem engedték el egymás kezét. A Bors megkereste a fitneszedzőt, ugyanis a közösségi média felületeken is látszik, hogy nem szakították meg a kapcsolatot a profi táncossal, Andrei Mangrával, sőt sokat járnak össze, egymás óráit is erősítik. Réka megerősítette, hogy a táncot nem hagyta abba és nem is fogja, hiszen az élete részévé vált.

 

– Megmaradt az egymás iránti és a tánc iránti szeretet is. Nagyon jó barátok vagyunk. Tartottunk most egy hét pihenőt, jövő héttől kezdjük a próbákat. Január végén van az Alakreform bál, ami minden évben van. Elhatároztuk, hogy azokat a táncokat, amiket sajnos nem tudtunk bemutatni a televízión keresztül, azokat meg fogjuk mutatni a bálon. 

 

Mondtam Andreinek, hogy válasszuk ki a dalokat. Fogunk táncolni chachacha-t, rumbát, szambát, illetve tangót, úgyhogy most ő kiélheti maximálisan a kreativitását, mind a dalválasztásban, mind koreográfiákban. A lelkesedésünk még nagyobb, mint volt. 

 

Nagyon hálás vagyok a műsornak. Ha nincsen ez a felkérés, nem ismerjük meg egymást, tehát nem találtunk volna egymásra. Egy nagyon jó baráti kapcsolat alakult ki közöttünk, illetve egy mérhetetlen tisztelet egymás irányába. 

 

Én is járok a vasárnapi Lady Latin órájára és az Alakreformosok is elkezdtek járni. Andrei is jár a Rozsnyaiba, oda pedig járnak az ő Lady Latinosai. Úgyhogy a két család egyesült. A családom nagyon szereti, a gyerekek, Norbi is. Lesznek táboraim, oda is jön, én is megyek az ő tánctáborába. Mindkettő novemberben lesz. Egy nagyon jó baráti és munkakapcsolat alakult ki közöttünk – mesélte boldogan Réka.

A műsor nélkül is sok időt töltenek együtt és közös terveik vannak.

– Nekem a tánc megnyitott egy teljesen új dimenziót önmagam felé. Nem is a mozgás, hanem az a fajta szabályrendszer, amit a tánc megkövetel. Ez alatt azt értem, hogy 

a parketten önfeledtnek kell lenned, önmagadnak kell lenned, különben nem tudod azt a táncstílust abban a formában eltáncolni, amit megkövetel. Nekem ez nagyon nagy kapukat nyitott ki. Én magam is meglepődtem, hogy vannak még bennem olyan női energiák és tartalékok, amiket tényleg a tánc hozott ki belőlem. 

Ezt az önfeledtséget és ezt a fajta szabadságot most tapasztaltam meg és ez tényleg egy fantasztikus dolog. Nagyon hálás vagyok, hogy belecsöppenhettem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában