Bulvár-celeb

2023.01.22. 19:34

Jimmy középső fia kitálalt: a sorozat tele van hazugságokkal

Úgy érzi becsapták, amikor a sorozatról szóló szerződést aláírták.

Forrás: Facebook

Egyre nagyobb felháborodást vált ki A Király című sorozat: az érintett családtagok nincsenek elragadtatva a látottaktól. Jimmy fia, Sebastian a Borsnak fejtette ki a véleményét:

 

A RTL nagyon becsapott engem. Nekem nem ezt ígérték a sorozattal kapcsolatban! Személy szerint becsapva érzem magam! Csak haraggal tudok erről beszélni

 

– mondta, érzelmeivel küzdve. – Amikor leültünk az asztalhoz, hogy szerződést kössünk, megkérdeztem: méltón meg fognak emlékezni apuról? Azt mondták, természetesen, ez a céljuk. 

Megígérték ezt, és ezután aláírtuk a szerződést. A forgatókönyvet a megjelenés előtt egy héttel kapták meg anyuék, én külföldön élek, mire hazaértem, már hűlt helye volt. A sorozatot készítő, hogy úgy mondjam, úriember, most nem érti, hogy a Zámbó családból bizonyos tagok miért háborodnak fel, mikor ő hűen ábrázolta édesapámat. Hűen nem ábrázolt ő semmit! – csattant fel Sebastian. – A sorozat minősége technikai szempontból elismerésre méltó. Viszont 

ez a rengeteg hazugság nonszensz, ez több, mint fikció! Azt állítják, ez kell Magyarországnak. A szép igazság az nem kell! Márpedig szerintem az igazság sokszor izgalmasabb, mint a hazugság.

– Ráadásul apukám nem volt alkoholista! Nincs olyan képkocka a sorozatban, ahol ne lenne alkohol a kezében! Én vele ébredtem, vele feküdtem, de a hétköznapokban sosem láttam, hogy ivott volna. A sorozatból az sem jön át, mennyire családcentrikus volt. Van néhány jelenete Krisztiánnal, de azt nem mutatják meg, hogy az egész családért mennyit tett, ahol tudott, segített. Számára az volt a lényeg, hogy boldogok legyünk. A sorozatban bemutatott ember csak önmagával foglalkozik, ami nem igaz. Számára a szeretet volt az első számú, mint ahogy számomra is – zárta le a fiatalember, aki Facebookján versbe is szedte a gondolatait:

Bár Jimmynek népes a rajongótábora, őt, és a családtagokat is érik kritikák az interneten a kommentelők által.

 

– Szíven ütött, mikor azt láttam a kommentek között, hogy én hátra dőlve apu vagyonából és hírnevéből éltek. Ez nem igaz. 

 

– Tök hétköznapi ember vagyok, aki ugyanúgy dolgozik, mint bárki más – kezdett bele lapunknak. – Vendéglátói főiskolára jártam, ezután a vendéglátásban helyezkedtem el, mint annak idején édesapám. Ezt csináltam tíz-tizenkét évig, de talán van az tizenöt év is. Ezután

 

megismerkedtem a menyasszonyommal, aki Ausztriában él. Új élet, új szerelem reményében ki is költöztem, ennek már hét éve. Három műszakban dolgozom, most is reggel 7-re értem haza. 

 

Sosem volt büdös a munka, sőt, vallom, hogy a munka nemesít. Jobban megbecsülöm önmagam, ha tudom, hogy a saját pénzemből tudok költekezni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában