Beteljesült szerelem

2023.01.08. 06:30

Szintet léphet Molnár Andi és Szente Vajk kapcsolata, a gyerekvállalás is szóba került

Molnár Andi tavaly tavasszal számolt be arról, hogy férjével elválnak, és a jövőben külön utakon folytatják tovább az életüket. Alig pár héttel a szakítás után a profi táncos Szente Vajk oldalán találta meg a boldogságot. Úgy tűnik, harmonikus a kapcsolatuk, amely lassan akár szintet is léphet, mivel Andi készen áll már a családalapításra.

Molnár Andi a Dancing with the Stars műsorban, 2020 január 10-én

Forrás: Ripost

Fotó: Máté Krisztián

Júniusban bombaként robbant a hír, miszerint Szente Vajk és Molnár Andrea egy párt alkothatnak.

Molnár Andi tavaly áprilisban jelentette be, hogy férjével a válás mellett döntöttek, és a jövőben külön utakon folytatják tovább. Alig pár héttel a szakítás után a profi táncos Szente Vajk oldalán találta meg a boldogságot. Május végén jelentek meg az első lesifotók róluk, amelyek Kecskeméten készültek, ahol Vajk épp az általa rendezett Elisabeth 50. előadásán vett részt – írta meg a Bors.

A szerelmesek először együtt tavaly novemberben mutatkoztak a Dancing with the Stars döntőjén, ahol a műsor szüneteiben mindig egymás társaságát keresték. Úgy tűnik, harmonikus a kapcsolatuk, amely lassan akár szintet is léphet, mivel Andi készen áll már a családalapításra.

"Bevallom, későn érő típus vagyok. Ha nem pottyan az ölembe, addig húznám, ameddig lehet. Nagyon jól érzem magam a jelenlegi életemben. Kislányként úgy gondoltam, hogy négy gyerekem lesz. Tudom, hogy jó anyuka lennék, a keresztlányomat rendszeresen rám bízzák"

– mesélte a gyerekvállalásról a HOT!-nak Molnár Andi. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában