Bulvár-celeb

2023.02.21. 14:45

Mi van itt? Újabb magyar sztárpár szakítása lebeg a levegőben

A közösségi média sokszor árulkodó jelekkel mutatja meg, ha válságba kerül a hírességek kapcsolata.

Forrás: TV2

Tavaly nyáron robbant a hír, hogy a gyermeke apjával való szakítása után ismét szerelmes Sáfrány Emese. A légtornász szívét a TNT zenésze, Zuber Krisztián rabolta el. Intit sokáig kórházban ápolták, tulajdonképpen Emesének köszönheti az életét, aki addig unszolta, míg nem volt hajlandó orvoshoz menni.

A vizsgálatok során kiderült: a zenésznek szívelégtelensége van, szívkatéterezést hajtottak végre rajta, és élete végéig gyógyszereket kell szednie.

A sok nehézség össze is kovácsolta a párost, alig pár hónap alatt szintet lépett a kapcsolatuk. A szemfülesebbek még ősszel kiszúrták, hogy Emese és Inti összeköltözhetett, ám azóta túl nagy a csend körülöttük. Sőt...

Eltűntek a közös fotók és egyikük sem követi a másikat Instagramon. Ez intő jele lehet annak, hogy valami nincs rendben köztük, talán véget is ért a kapcsolatuk.

"Mosolyogsz, de szomorú a tekinteted... Minden rendben van?" – írta valaki Emese egyik posztja alatt, majd egy másik kommentelő nem kertelt, és a lényegre tért: "Szakítottatok Intivel? Hol vannak a közös képek?"

A kérdés csak az: mi az igazság?

A tavalyi év nem volt könnyű Sáfrány Emese számára, mert gyermeke édesapjával is szakított. Hogy akkor mennyit árult el magánéleti válságáról, kiderül a Bors cikkéből.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában