Bulvár-celeb

2023.03.10. 12:00

„Igyekeztem mindent megadni neki” – Egyedül maradt a kisfiával Németh Kristóf

A válást követő időszak nem volt egyszerű a népszerű színész számára.

Németh Kristóf kendőzetlen őszinteséggel beszélt arról az időszakról, amikor első feleségével, Nikivel már külön-külön folytatták az életüket.

Nem csinálok titkot abból, hogy nem volt könnyű időszak számomra a válást követő periódus. Akkor már egy ideje benne volt a levegőben, hogy Kertész Géza karakterétől elköszönnek a Barátok köztben, de pont ekkor következett ez be. Pont akkor, amikor ott maradtam Lócival, és jól jött volna a biztonság, pláne egzisztenciálisan. Örültem, hogy a rádióban volt munkám, erre pár hétre rá kirúgtak onnan. Nem volt könnyű időszak, sok mindenre megtanított. Aztán igazi főnixmadárként folytathattam a színház világában

 – mondta a színész, aki abban az időszakban rengeteg időt töltött a kisfiával.

Abban egyetértettünk Nikivel, hogy ha közöttünk nem is működik a dolog, Lóci ebből a lehető legkevesebbet kell, hogy megtapasztalja. Ezért ott maradtunk a fiammal ketten abban a lakásban – ami egyébként az enyém volt –, ami addig is Lóci élettere volt. Nem akartunk több változást az életébe. Az anyukája kezdetben egy utcával arrébb költözött, de mivel Lóci velem lakott, rengeteg időt töltöttünk együtt. Ebben az időszakban bármelyik anyukával el tudtam beszélgetni a játszótéren a mosószer vagy a mosódió hatásosságáról. Teljes értékű szülő igyekeztem lenni és mindent megadni neki, a történtek ellenére is

– mondta színész-rendező, aki a Bors cikkében azt is elárulja, milyen a viszonyuk most az időközben felcseperedett Lócival és az édesanyjával, Nikivel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában