Bulvár-celeb

2023.04.10. 05:05

Tényleg nincs tovább: így búcsúzott el Tóth Andi

Ez komoly.

Forrás: TV2

Tóth Andi még csak a húszas évei elejét tapossa, március elején mégis nagyon komoly és talán egész életét meghatározó lépésre szánta el magát. Hosszú Instagram-videóban jelentette be, hogy végleg felhagy az énekléssel. Döntése hátterében rengeteg dolog áll, már mintegy 10 éve van a szakmában, ezalatt pedig rengeteg nehézséggel szembesült, ami miatt ő maga is sokat változott - írja a tenyek.hu. 

 

Andi már korábban is el akart távolodni a zenei világtól és attól a negatív légkörtől, ami körbevette, de a koronavírus keresztbe húzta a számításait. Lejtő című albuma hatalmasat futott, így feléledt benne a remény, hogy talán mégis minden pozitív fordulatot vesz, mostanra azonban körvonalazódott benne a keserű valóság.

 

Húsvét vasárnap megjelent utolsó albuma, melynek dalai már csak a címeket tekintve is főként melankólikusak talán adnak a rajongóknak egy utolsó érzelmes szeletet Andi lelkéből, ami sok, korábban megválaszolatlan kérdésre ad majd megfejtést.

Az énekesnő posztjához nem fűzött hosszú ömlengős kommentárt.

 

Köszönöm az elmúlt 10 évet. This is goodbye

 

– azaz Ez a búcsú.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában