Bulvár-celeb

2023.05.03. 14:01

Mazsi először beszélt arról, mit érzett Berki Krisztián halála után

Teljesen összetört, az Emmával való kapcsolatát is komolyan befolyásolta a gyász.

Forrás: Bors

Fotó: Máté Krisztián

Berki Mazsi és a testvére, Katona Edina az Ütős ötös című TV2 vetélkedő szereplői voltak, ennek kapcsán kaptak meghívást szerda reggel a Mokka stúdiójába. A két csinos nő nagy lendülettel foglalt helyet a kanapén és vidáman meséltek a forgatáson szerzett tapasztalataikról. A beszélgetés egy pontján aztán kibukott belőle az őszinteség és nagyon komolyra fordult a téma.
Amikor a műsorvezetők megkérdezték, hogy egyébként hogy van most, az özvegy a könnyeivel küszködve így felelt.

Hullámzó a kedélyállapotom mostanában. Elérkezett most egy olyan pont az éltembe, hogy a kislányommal nagyon különleges lett a kapcsolatom 

– mondta Mazsi a TV2 Mokka stúdiójában

Az az igazság, hogy egy évvel ezelőtt én teljesen bezártam. És őt is egy kicsit kívül helyeztem. Egy burokban kezdtem el élni. Nyilvánvalóan ez egy védekező reflex volt, hogy ne tudjak még nagyobb fájdalmat átélni. Kilenc-tíz hónap után jutottam el arra a szintre a kislányommal, hogy be tudtam őt teljesen engedni magamhoz.

Keresem a helyem a világban – mondta Katona Renáta, majd így folytatta: – Most pedig egy olyan különleges és szoros viszony van kettőnk között (valószínűleg közrejátszik a korára jellemző szeparációs szorongás is), szóval most egy olyan csodálatos kort élünk meg és olyan fejlődésen megy keresztül, ami rengeteg energiát ad és feltölt. De azt is megmondom őszintén, hogy útkeresésben vagyok a mai napig is. Most próbálom kitaposni az utamat, merre tovább, hogy lenne a jó... és nem mindig találom a helyemet.

Nagyon magabiztos nőnek látszódom, de azért ez nincs mindig így. 

Berki Mazsival a Borsnak sikerült szerdán reggel beszélnie. Az özvegytől azt kértük, hogy fejtse ki kicsit jobban, mit érzett a gyermeke iránt Berki Krisztián halála után.

A szülés után, fél évig rendben volt minden. Mindig is olyan édesanya akartam lenni, akinek a gyermeke a legfontosabb. Emmát mindenhova vittem magammal, szinte együtt lélegeztem vele. Aztán megtörtént az elképzelhetetlen... Összetörtem.

Egyik pillanatról a másikra azt éreztem, hogy távolságot kell tartanom a kislányomtól, mert nem tudok feldolgozni még egy veszteséget, nem fér el több szomorúság a szívemben. Rettegtem, hogy ha esetleg vele is történik valami, akkor abba biztosan belehalok.

Elképzelhetetlenül rossz érzés volt ez. Ahogy az is, hogy nem lehet erről beszélni, mert a társadalom azonnal ítélkezik, hiszen milyen anya az, aki távolságot tart a saját gyermekétől? – mondta Mazsi, majd így folytatta: 

Ma már azt gondolom, hogy Emma születése nem volt véletlen, ő azért jött, hogy túléljem ezt a tragédiát. Ha ő nincs, akkor talán már én sem vagyok.

Kilenc hónapnak kellett eltelnie ahhoz, hogy megváltozzanak az érzéseim - magyarázta Mazsi. – Nemrégiben Emmát átvittem az édesanyámhoz és ott volt pár napot. Ez a külön töltött idő elég volt ahhoz, hogy rájöjjek, ismét visszatértem lélekben a kislányomhoz.

Fizikai fájdalmat éreztem, hogy nincs velem. Szomorú voltam és közben olyan jó érzés volt! Visszataláltam a gyermekemhez. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában