sokkoló részletek

2021.05.15. 21:00

Felfoghatatlan fájdalom: halott kisbabát találtak egy lakásban

Szombaton délelőtt egy kisbaba holttestét találták meg Szombathelyen, a Barátság utca egyik négyemeletes házának lakásában.

Forrás: Horváth Balázs

A vaol.hu úgy tudja, hogy a lakásban egy negyven év körüli pár lakik. Reggel 7 óra után mentők érkeztek a helyszínre, akik valószínűleg egy nőt vittek kórházba a lakásból, majd néhány órával később a rendőrök is megjelentek a Barátság utcában legalább négy járőrautóval.

A bűnügyi helyszínelők tíz óra körül érkeztek meg, ők egész délelőtt nyomokat rögzítettek a lakásban, a halottszállítók pedig egy kisgyerek holttestét vitték el.

A portál egyelőre nem megerősített információi szerint a pár férfi tagja reggel ért haza munkából, akkor szembesült azzal, hogy a nem régen született kisbaba már halott volt. Úgy tudják, hogy ő értesítette a rendőröket és a mentőket is. A kiérkező mentők hosszú ideig próbálták újraéleszteni a kisbabát, ám ez nem sikerült.

Délután a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság közleményben tájékoztatott

A hírt nem cáfolták, mint írták: „A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában