grandiózus esküvő

2021.08.26. 07:29

Háromnapos lagzira készül Majka és Dundika – itt vannak a részletek

A celebvilág színe-java teszi majd tiszteletét a hétvégi luxuslagzin, amit egy kíváncsi szemek elől gondosan elzárt borászatban tart a páros. A Bors megtudta, hogy olyan álomesküvőt tartanak, amilyenre mindig is vágyott Dundika.

Forrás: Origo/Polyák Attila

Hétvégén tartják az idei év legnagyobb sztáresküvőjét: Majoros Péter és kedvese, Hajnalka tíz év után végre örök hűséget fogadnak egymásnak. A menyasszony és a vőlegény idén tavasszal ünnepelték szerelmük kerek évfordulóját. A Bors úgy tudja, Majkáék eredetileg az év első felében tartották volna a szerelmi köteléküket megerősítő szertartást, ám a pandémia keresztülhúzta a számításaikat. Ekkor tűzték ki a most hétvégi esküvői időpontot, aminek megtartásában még a nyár elején sem voltak biztosak a vírushelyzet miatt.

A két közös gyermeket nevelő sztárpár megtett mindent, hogy összejöjjön az esküvő, és úgy néz ki, hogy a kitartásukat végre siker koronázza. Már nincs visszaút: néhány napon belül Majka és Dundika kimondják a boldogító igent.

Most hétvégén lesz a nagy nap

A Bors információi szerint most hétvégén egy jónevű vidéki borászat lesz a helyszíne a ceremóniának. A nagy napot Majkáék a lehető legdiszkrétebben szeretnék megélni, ezért a meseszép helyszínt a pár próbálta az utolsó pillanatokig titokban tartani. A luxusesküvőiről híres pincészet szinte megközelíthetetlen a kíváncsiskodók számára, több mint 100 hektáros telken fekszik egy völgyben, ahová egyetlen út vezet be, így idegenek véletlenül sem pillanthatnak a kulisszák mögé. Ha már ott vannak, több étterem és bár gondoskodik a minőségi vendéglátásról, sőt, még éjszakára sem kell elhagyniuk a birtokot, ugyanis az összes vendéget helyben tudják elszállásolni.

Úgy tudjuk, hogy Majorosék háromnapos lagzit terveznek, a vendégek között pedig számos közéleti szereplő, tévés, zenész és színész is ott lesz a baráti körükből.

Az esküvő részletei, ahogy a pontos helyszín is, szupertitkosak.

Majka és Dundika nem szeretné, ha avatatlan szemek látnák, ahogy az oltár elé vonulnak, vagy ahogy felszabadultan mulatnak a barátaikkal. Korábban azonban részletesen beszéltek mindketten arról, hogy milyen esküvőt szeretnének. Talán mondani sem kell, hogy a két elképzelés alig találkozik egymással…

Tornacipőben és rövidgatyóban nősül?

Majka korábban azt nyilatkozta, hogy tornacipőben és rövidnadrágban szeretne nősülni, mert attól fél, hogy beleizzad a zakóba, amiben egyébként sem érzi jól magát. Dundika ehhez képest már hónapokkal az esküvő előtt komoly diétába kezdett, napokon át csak telefonált, hogy meglegyen a sminkes, a fodrász, a ceremóniamester, a dekoráció, mert grandiózus esküvőt akar, amin természetesen szeretne a lehető legszebb lenni.

Az ő elképzelése szerint lesz egyébként feldíszítve a helyszín, ő álmodta meg a tortát, minden apró részlet az ő ízlését dicséri majd. Úgy tudjuk, a páros mindkét tagja izgatottan várja a hétvégét annak ellenére is, hogy korábban azt nyilatkozták, sok mindenben nem fog változni az életük egy papír miatt. Majka és Dundika nyolc éve járnak jegyben, a hétköznapjaikban pontosan úgy élnek, mint egy átlagos család. A lázas készülődés azonban arról árulkodik, hogy mégiscsak fontos számukra, hogy hivatalossá tegyék a szövetségüket. Mert szeretik egymást.

Hirtelen jött szerelem

A páros tagjai még a TV2-n futó Ezek megőrültek! című műsor forgatásán ismerkedtek meg egymással, 2011-ben pedig már egy párt alkottak. Amilyen gyorsan összejöttek, olyan gyors volt a családalapítás is, hiszen novemberben már meg is született az első gyerekük, Marián. 2016-ban pedig a testvére, Olivér is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában