mi történhetett

2021.04.15. 05:50

Két nap alatt vesztette el fiát és feleségét és most eltűnt a kiskunhalasi világbajnok apja

Senkinek nem nyit ajtót a 23 évesen elhunyt fekvenyomó világbajnok édesapja. A szomszéd hétfőn látta utoljára.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

A pirtói Kossuth utcában lakott szüleivel Fekete Patrik. A 23 éves kiskunhalasi világbajnok április 9-én, két nappal édesanyja halála után koronavírusban hunyt el.

A sportoló édesapját hatalmas sokk érte, szomszédja a Ripostnak azt mondta, mostanában senkinek sem nyit ajtót.

„Múlt héten egy mentőautó jött, hogy leteszteljék, de akkor sem jött ki” – mondja a nő, aki hétfőn látta a férfit mindössze.

„Nem tudom mit eszik, vagy mi lehet vele. Szerintem még fel sem fogta ezt az egészet. Tegnap este egy hölgy jött egy fiatalemberrel, itt sírtak a kapujuk előtt, de akkor sem nyitott ajtót”

– mondja a nő.

Egy másik falubeli azt mondja, ő úgy tudja, a gyászoló édesapa is koronavírusos volt, sőt, a kórházba is bekerült. Azt mondja, ő sem tudja, most hol lehet a férfi, de úgy tudja, Baján élnek rokonai, és azt tervezi, hogy oda fog költözni.

Úgy tűnik üresen áll a család háza
Fotó: Ripost

A 23 éves kiskunhalasi világbajnok egykori lakhelyének postaládája is csordultig volt ottjártunkkor, látszott, hogy talán már két hete sem szedte ki belőle senki a leveleket. Mozgás mindössze az udvaron volt, egy láncra kötött fekete kutya ugrált a helyénél, és pár macska nyávogott a kapuban. Talán gazdáikat várják haza...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában