pontos elképzelés

2021.05.09. 14:05

Zimány Linda bevallotta: ezeknek a férfiaknak van a legnagyobb esélye nála

35 éves korára a modell már csakis komoly kapcsolatban gondolkodik, és zöld az út azok előtt az elvált férfiak előtt, akik a kenyértörés ellenére is gondoskodónak családjukról.

Forrás: Instagram

Mint tudjuk, korral érik az ember, és ez nagyon érződik a 35 éves egykori playmate-en, akivel Tatár Csilla a napokban igazán őszintén beszélgetett az ATV-n futó Mondd el Tatár Csillának című műsorában.

Lindával az eszmecsere során párkapcsolati kérdésekre is kitértek, és a modell első hallásra talán kicsit furcsa kijelentést tett, ám ha jobban végiggondoljuk, egy bölcs és érett nő gondolatait hallhatjuk, aki mára pontosan tudja milyen társat keres maga mellé – írja a Bors.

Van egy ilyen kattanásom, hogy megnyugvást ad, amikor egy elvált férfivel találkozom, akinek van családja,

mert ott már egyből le tudom csekkolni, hogy viselkedik a volt feleségével, jófej-e, foglalkozik-e a gyerekeivel, stb. Mert akkor abból nekem már látszik, hogy jó: ez egy igazi férfi! – árulta el Linda, aki azt is hozzátette: szerinte sokkal biztatóbbnak tűnik, ha egy nála tíz-tizenöt évvel idősebb pasi elvált, mintsem agglegény ennyi idősen. Utóbbi sokkal inkább furcsa lenne számára.

Komoly kapcsolatban gondolkodik, élete párját keresi
Fotó: Bors

 

Linda saját bevallása szerint, mostanra abszolút ott tart az életében, hogy leendőbeli párjában a férjét és gyermekei édesapját keresi.

– A következő kapcsolatom már legyen olyan komoly, amiből már lehet egy család – mondta a modell, jogász, aki úgy érzi, azért megy neki nehezen a randizás, mert egyből analizálja az illetőt, hogy jó férj, jó apa lenne-e...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában