esemény

2021.09.20. 15:48

Látványos programokkal nyit a világkiállítás a hétvégén

A központi kiállítás a magyar vadászati kultúra évszázadait mutatja be, a családosokat pedig gyermekfoglalkoztatóval is várják.

Látványos programokkal nyit szombaton és vasárnap Budapesten az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás – közölték a szervezők hétfőn.

Az érdeklődőket a megújult Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba, valamint a szomszédos Kincsem Parkba várják. Szombaton már láthatók lesznek a rendezvényre érkező országok standjai, mellettük a World Conservation Forum megnyitóján is részt lehet venni.

A hétvége kiemelt rendezvényeként kutyás és lovas programokat, solymász- és íjászbemutatót, vadászkürtbajnokságot tartanak, délutánra pedig koncerteket szerveznek mindkét nap.

Az állandó események és látnivalók közül a horgászati és vadászati programokat, fegyver- és trófeabemutatókat, az óriás akváriumokat, a gasztronómiai kínálatot emelték ki. A központi kiállítás a magyar vadászati kultúra évszázadait mutatja be, a családosokat pedig gyermekfoglalkoztatóval is várják.

A világkiállítás programjai védettségi kártya nélkül is látogathatók. A Hungexpo bejáratához vezető Albertirsai utat az autósok előtt lezárják, az érkezők számára ezért a közösségi közlekedést javasolják.

Belépőjegyet készpénzzel is lehet venni, de a rendezvény vendéglátó egységeiben és az ajándékboltokban csak érintéses bankkártyát fogadnak el – olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában