családi dráma

2021.10.08. 11:28

Vérbefagyva találta meg szüleit a tiszaföldvári házuk udvarán

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Forrás: police.hu

FRISS – 12:18:

– Szörnyű az eset, ami történt a városunkban, mindenkit megrázott – válaszolta a szoljon.hu megkeresésére Hegedűs István polgármester.

Tudomása szerint a feleség a korábbi években a vérvételi laborban dolgozott, mindenki szerette őt. – Szinte felfoghatatlan – hangsúlyozta a város vezetője.

Ahogy a rendőrségi közleményből is kiderül a szülőkre gimnazista gyermekük talált rá, aki értesítette a hatóságokat.

A fiú most keresztszüleihez, Törökszentmiklósra került.

Ebben a házban történt a szörnyűség
Fotó: szoljon.hu / Donka Ferenc

 

– Megrendültünk, hiszen a mi Hajnóczy nagy családunk egy tagját érte ez a hatalmas tragédia – fogalmazott Vass Zoltán, a helyi Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakgimnázium és Kollégium igazgatója. Hozzátette: a gyermek osztályfőnökével egyeztetett, a fiúnak minden szükséges segítséget megadnak.

A Homoki Egészség Háznál péntek este 18 órától gyertya gyújtással emlékeznek a környékbeliek.

A településen azt beszélik, féltékenység vezethetett a tragédiához.

Korábban írtuk:

Egy helyi lakos tett bejelentést október 7-én, miszerint szüleit holtan találta tiszaföldvári házuk udvarán és műhelyében – olvasható a police.hu-n.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi oly módon bántalmazta a feleségét, hogy halálát okozta, majd önmagával is végzett. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében, szakértő bevonásával vizsgálja a körülményeket – írja a szoljon.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában