Fényképeket is készített

2022.02.07. 22:56

Éveken keresztül erőszakolta nevelt fiát és rokonai lányait egy veszprémi férfi

2010-től hét éven keresztül zaklatott két kisgyereket egy most 46 éves férfi a megalapozott gyanú szerint. A 12 évesnél is fiatalabb lányokat, akik a rokonai, akkor molesztálta, amikor nála aludtak. 2020-tól a nevelése alatt álló kiskorú fiát is szexuálisan zaklatta. Az erőszakról fotókat és videókat is készített.

A Veszprém Megyei Főügyészség közleménye szerint a 46 éves veszprémi férfi 2010 októberétől mintegy hét éven keresztül – túlnyomórészt, amikor a kiskorúak aludtak – szexuális cselekményeket végzett két, a rokonságába tartozó, akkor még tizenkét év alatti kislánnyal, 2020 elején pedig a nevelése alatt álló kiskorú fiúgyermekével. A kegyetlen pedofil a szexuális erőszakokról fényképeket és videókat készített, melyeket külső adathordozón tárolt.

A külső adathordozón több mint 73 ezer gyermekpornográf felvételt tárolt, melyek között egyaránt voltak tizenkét év alatti és idősebb gyermekekről készült képek.

Az ügyészség a szökés és elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye miatt tett indítványt a gyanúsított letartóztatására, amellyel a Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója egyetértett, és az elkövető letartóztatását egy hónapra elrendelte. A végzés ellen a gyanúsított és védője is fellebbezett, így az nem végleges - írja az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában