Krimi

2022.11.22. 06:35

Csótányinvázió és elviselhetetlen bűz miatt szenvednek egy egri társasház lakói

Iszonyatos szag terjeng az egész házban.

Illusztráció

Forrás: heol.hu

A heol.hu információi szerint újra kényszertakarítást rendelhetett el a Heves Megyei Kormányhivatal abban a Töviskes téri épületben, ahonnan már év elején is nagy mennyiségű romlott élelmiszert szállítottak el. A portál helyszíni beszámolója szerint 

 

daruval emeltek egy konténert az érintett lakás ablakához, a nyílászárókon keresztül pakolták a gyűjtőedénybe a felhalmozott hulladékot. A folyosón eleve érezhető volt a szag, de ahogy elkezdték megmozgatni a lakás tartalmát, elviselhetetlenné vált a bűz orrot és szájat eltakaró maszkban is. 

 

A heol.hu szerint a tulajdonos ugyan együttműködő, de miközben takarították a lakást, folyamatosan jelezte, sok mindent megtartott volna inkább. Januárban egyébként kisebb kukákban lifttel szállították le a hulladékot, akkor  a lakásból a megbolygatott hulladék közül menekültek a csótányok. A darus módszerrel nem kell az egész épületen átszállítani a rothadó élelmiszert és szemetet. 

Az egri társasház lakói évek óta szenvednek ettől. Az egyik lakó kényszeres gyűjtögető, minden leértékelt élelmiszert összevásárol, majd hűtetlenül tárolja a lakásában. 

 

Az ott élők azt mondják, az ajtó alatt folyik ki a romlott húslé, emiatt terjeng iszonyatos szag az egész házban, 

 

derül ki a Tények riportjából. A nőnél már sokszor volt kényszertakarítás, ahogy arról a heol.hu is beszámolt, de aztán mindig újrakezdi a gyűjtögetést.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!