Krimi

2022.11.17. 23:46

Egy anyuka és gyermeke halt meg a síneken

A Baranya megyei balesetben ketten vesztették életüket.

A kocsi a Pécsről Dombóvárra tartó személyvonattal ütközött.

Forrás: Mávinform

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között 2022. november 17-én 15 óra 37 perc körül Sásdon, a Temető utcai vasúti átjáróban egy személyautó és egy vonat összeütközött – írja a bama.hu.
A sásdi hivatásos tűzoltók feszítővágóval három embert szabadítottak ki, majd emeltek ki az autóból, és átadták őket a mentőknek. A balesethez riasztották a dombóvári és a kaposvári hivatásos tűzoltókat is.

 A baleset során az autót vezető nő, valamint egy gyermek a helyszínen életét vesztette, egy gyermeket kórházba szállítottak.

 A fénysorompó jól működött, tilosat jelzett. Az ütközés következtében a vonat egyik tengelyével kisiklott. A szerelvényen senki sem sérült meg.

Az elhunyt nő ismerősei azonban kételkednek, szerintük az édesanya biztosan nem hajtott volna a sínekre tilos jelzésnél.

Jó okuk van ezt feltételezni, hiszen Erikát még négy gyermeke várta otthon, a legkisebb mindössze egyhetes.

„Biztos hogy nem hajtott a sínekre piros jelzésnél. Még négy gyereke várta otthon, a picike csak egyhetes”

– írta egy ismerősük. 

„Ne legyen dühös az anyukára senki. Biztos nem direkt hajtott a vonat elé. Hisz otthon várta a 4 másik gyermeke. Ne bántsuk. Nyugodj békében Erika és kicsi lány. Örülök, hogy ismertelek” – írta az elhunyt nő szomszédja.

Óvodából vitte haza a gyerekeket

Kiderült, Erika autójával az óvodából vitte éppen haza két gyermekét, amikor a tragikus vonatbaleset történt. „Vitte haza a két óvodást. Hat gyereke volt. A legkisebb egyhetes” – írta egy másik ismerős.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában