Krimi

2023.01.21. 12:04

Lopott egy buszt egy 22 éves srác, a rendőrök négy megyén át üldözték, végül az árokban kötött ki

Nem volt jogsija, azt már korábban elvették, de ez most a legkisebb gondja...

Forrás: haon.hu

Fotó: Tóth Imre

Árokba borult egy autóbusz a 4-es főúton – értesült elsőként a haon.hu. A járművet Jász-Nagykun-Szolnok vármegyéből lopta el egy férfi csütörtök éjjel.

A rendőrök villogva és szirénázva próbálták megállásra kényszeríteni, négy vármegyén keresztül üldözték, végül áttért a másik sávba, ahol az árokba csapódott, fának ütközött és az oldalára borulva állt meg. A 40 milliós jármű összetört, az ablakai is betörtek.

A rendőrök szerencséjére a buszban volt GPS, ezért nem vesztették szem elől a tolvajt. Jászapátiból Cegléd, Szolnok érintésével Debrecen felé ment, Nyíregyházánál elfordult Mátészalka felé, Debrecennél visszakanyarodott, ezután érte baleset Püspökladány közeléb

Nem ez volt az első eset, hogy a férfi lopott. A napokban Jászapátiból egy kocsit is elvitt, amit aztán eladott. A nyomozók megtalálták az autót és visszaadták a tulajdonosának.

Fotós: Tóth Imre / Forrás: haon.hu

Mostani akciója során a rendőrök hosszasan, négy vármegyén keresztül, több mint 400 kilométeren át követték. A férfi a balesetben megsérült, kórházba kellett szállítani.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában