Krimi

2023.01.25. 18:00

Ötéves kislánnyal fajtalankodott a miskolci pótnagypapa

Fagylaltozni vitte, majd undorító módon visszaélt a gyermek védtelenségével a szörnyeteg szomszéd.

Illusztráció: Shutterstock

Vádat emelt egy 78 éves miskolci férfi ellen a  Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség többszörösen minősülő szexuális erőszak bűntette miatt. Az idős ember a szomszédos lakásban lakó ötéves kislánnyal fajtalankodott - írja a Metropol.

A vádirat szerint az idős férfi egy miskolci társasházban lakott, és jó kapcsolatba került a szomszédos lakásban élő ötéves lánygyermekét egyedül nevelő nővel. Az édesanya megengedte, hogy gyermekét a vádlott elvigye, amely idő alatt a férfi látta el a kislány felügyeletét.

2021 szeptemberében az idős férfi többször is fagylaltozni vitte a gyermeket, és ezen alkalmakat arra használta fel, hogy autójában a sértett sérelmére szexuális cselekményeket végezzen. A gyermek erről nem szólt az édesanyjának, mert a vádlott megtiltotta neki.

Az ügyészség a büntetlen előéletű, bűnügyi felügyelet alatt álló vádlottal szemben fegyházbüntetést és közügyektől való eltiltást indítványozott azzal, hogy a bíróság állapítsa meg, a vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra – derül ki a Metropol cikkéből. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!