Krimi

2023.02.25. 06:30

Halálba kergette közös ikreikkel várandós féltestvérét, majd fejbe verte a nevelőapját a nyírpilisi férfi

Vérfertőzésért és emberölési kísérletért kell most a bíróság elé állnia.

Illusztráció: Shutterstock

Két gyereke is született a féltestvérétől, aki végül eldobta magától az életét. Úgy tudni, a helyiek felháborodásukban meg is verték a bűnös viszony miatt. A férfi büntetett előéletű, 6 éve engedték ki a fegyházból, ahol 17 évet ült gyilkosságért. 

A rendőrség genetikai szakértőt rendelt ki, hogy bebizonyosodjon, valóban ők-e a gyerekek szülei. A férfi végül most beismerte tettét, már az előkészítő ülésen elítélték, mint többszörös visszaesőt, 10 hónap szabadságvesztés büntetésre.

Húga, akitől a gyerekei is születtek korábban ismét terhes lett, ikreket várt. A nőt akkor a gyermekvédelmi szakemberek felkeresték, elmondták neki, hogy a vérfertőzés miatt a gyerekeit elvehetik tőle. Ezt nem bírta feldolgozni, ezért tavaly nyáron felakasztotta magát. A holttestét a párja és az apja együtt találta meg a padláson. 

Próbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni az életét. Az apa a lánya féltestvérét okolta a tragédiáért, veszekedni kezdtek, végül a férfi baltával kétszer fejbe verte az apósát - derül ki a Tények.hu videójából.

A támadó ellen emberölés kísérlete miatt is eljárás indult, ha bűnösnek találják, akár 15 évre is börtönbe kerülhet.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában