Krimi

2023.03.31. 12:51

Óriási fogás! 39 millió forint értékű drogra bukkantak a rendőrök Budapesten (videó)

Az egyenruhások lecsaptak a kábítószerraktárra.

Illusztráció: Shutterstock

Marihuánát, amfetamint, hasist és kokaint foglaltak le 39 millió forint értékben a főváros egy XIX. kerületi lakásában – írja a Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye alapján a Bors.

A XIX. kerületi Báthory utcai lakásban 7800 gramm növényi törmeléket, csaknem 400 gramm fehér port és 1300 gramm barna masszát találtak a rajtaütés során. A lakásra akkor csaptak le, amikor az ingatlanhoz érkezett egy drogfutárként tevékenykedő cseh állampolgár, akinél 20 ezer eurót és marihuánát is találtak.

A drograktárként használt lakást bérlő 21 éves fiatalembert, a tevékenységben segítséget nyújtó 53 éves apját, valamint a 25 éves külföldi férfit a fővárosi rendőrök elfogták, és kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával hallgatták ki. A két fiatalabb gyanúsítottat őrizetbe vették, illetve a BRFK vagyonvisszaszerzés keretében lefoglalt egy luxusautót is – írják a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!