nagyot fog szólni

2021.07.27. 12:00

Idén mindent bepótol sokak kedvenc magyar rock/metal zenekara

2020-ban lett 20 éves a Depresszió, amit eredetileg válogatás lemezzel, klippel és egy nagyszabású turnéval szeretett volna megünnepelni a zenekar, de a Covid keresztül húzta ezeket a terveket is.

Fotó: Foto: Juhasz G. Tamas

Mivel a kiadvány elkészült, ezért idén pótol a csapat, amiről az alábbiakat mondta Halász Ferenc énekes, gitáros:

„Természetesen, ez már nem tekinthető igazán jubileumnak, de igyekszünk ebből a helyzetből is a legjobbat kihozni. Most nem a születésnapunkat ünnepeljük meg, hanem azt, hogy végre ismét személyesen találkozhatunk a közönségünkkel, és igyekszünk őket a lehetőségeink szerint kárpótolni az elmaradt élményekért.”

A „20+1” című best of kiadványon 2 új, 3 újra rögzített és 15 újra masterizált dal kapott helyet, valamint plusz egy tételként a Feró 75 kiadványon megjelent Beatrice feldolgozás.

Az album augusztus 6-án jelenik meg CD és Pendrive formátumban, rengeteg extra tartalommal ellátva.

Az „Életfogytig” című új dalt már tavaly bemutatta a zenekar, és most a „Tetszhalál” is megérkezett, amihez a Pixel film készített videoklipet.

Halász Ferenc: „A dal alapvetően egy bulizós, lazább oldalát mutatja a Depressziónak. A nehéz helyzetekből való kilábalásról szól a szöveg. A klipet viszont szándékosan más irányba vittük Tokay Péter rendezővel. Egy félresikerül rablás történetét meséljük el. Úgy érezzük, hogy a Pixel Film munkájának köszönhetően, ismét sikerült szintet lépnünk a szórakoztatásban. A kisfilmben használt technológiát tudtommal még nem alkalmazták hazai munkák során, tehát vizuálisan is érdekes lesz.”

A friss kiadványt a 20+1 Koncerten mutatja be a Depresszió a budapesti Barba Negrában augusztus 21-én. Az extra látvánnyal kísért koncert különleges vendége a friss felállásban visszatérő I’m Dorothy lesz.

A koncert Facebook eseménye: http://fb.me/e/1z830GVfx

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában