Sokszínű programkínálat

2021.09.08. 10:01

Jó zenék és jó borok várják a Kerekdomb-napokon

A rendezvényen koncertet ad többek között a Lóci játszik, a Parno Graszt, a Punnany Massif, az Elefánt, Szabó Balázs Bandája és a Bohemian Betyars.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Szeptember 17. és 19. között Tállyán rendezik meg a hatodik Kerekdomb Fesztivál és Bormustrát. A koncertek mellett előadások is készülnek, többek között az Orlai Produkciós Iroda, a Füge Produkció, a Táp Színház és a Momentán Társulat fellépését élvezhetik az érdeklődők.

A Kerekdomb-napok helyi mesterségek bemutatásával, közös kézműves foglalkozásokkal és gyerekprogramokkal indulnak. Így színpadra áll a Manó Swing, Huzella Péter, Bárth János, Malek Andrea és az EsZeMent MeseBand, Varró Dániel és Molnár György is. Továbbá irodalmi programmal várja a közönséget Cserna-Szabó András és Darida Benedek, Kiss Judit Ágnes, Szendrői Csaba, Háy János, Prieger Zsolt és Törőcsik Franciska. Ezenkívül komolyzenei koncerttel készül a Miskolci Szimfonikus Zenekar, a Four Bones Quartet és Szirtes Edina Mókus.

A programok keretében helytörténeti sétákat szervez a Hosszúlépés csapata, valamint filmvetítéseket a Malter Vándor Filmfesztivál. Emellett dűlőtúrákkal és borkóstolással, illetve úgynevezett naplemente-vadászattal készülnek a szervezők. A tállyai borászatok a Tokaji Borvidék adottságait és titkait fogják bemutatni. A borkóstolókat kiskoncertek, gasztroprogramok és gasztroszínházak színesítik. Fellép Vázsonyi János, Apey, a Papaver, Snétberger Ferenc dzsessztanítványai, a Jónás Vera Trió, Palya Bea és Lisztes Jenő.

Az Aktív Magyarország szervezésében lesz futóverseny is kicsiknek és nagyoknak. Az aktív kikapcsolódásra vágyók továbbá e-bike túrán fedezhetik fel a környék szépségeit, valamint kajakkal a Bodrogot.

A teljes program a fesztivál honlapján érhető el.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában