Virtuális körbevezetés

2022.01.31. 06:40

Online nyílt napot tart a Magyar Képzőművészeti Egyetem

Tájékoztatót tartanak a felvételi eljárástól, majd előKÉPZŐ címmel felkészítés történik a felvételire.

Február 1-jén a Magyar Képzőművészeti Egyetem online nyílt napot tart, a virtuális közvetítés alatt a tanszékvezetők beszélnek a képzésekről, bemutatják az összes szakot, valamint a résztvevők betekinthetnek a műtermekbe, műhelyekbe és termekbe is.

A szervezők mindent megtesznek annak érdekében, hogy a képzőművészetek iránt érdeklődők jobban megismerhessék az egyetemet és a képzéseket.

A program lehetőséget ad arra, hogy az érdeklődők a hallgatókkal beszélgessenek az egyetemi életről, akik hasznos tippeket adhatnak a felvételihez. Az élő közvetítés folyamán minden kérdésre választ kapnak az érdeklődők. A program 13 órakor kezdődik a rektori köszöntővel. Ezt követően tartanak tájékoztatót a felvételi eljárástól, majd előKÉPZŐ címmel felkészítés történik a felvételire. Az érdeklődők továbbá Szabó Attila képzőművész előadását is meghallgathatják EU4ART európai egyetemi szövetségről.

A nyílt napon szó lesz arról, hogy idén két új szakot is indít az egyetem, a vizuális művészet alapképzési és a képzőművész mesterképzési szakokat.

Ezt követően a szobrász, a festő, a látványtervező, az intermédia szakokról, a grafika szak képgrafika specializációról, a grafika szak tervezőgrafika specializációról, valamint a képzőművészet-elmélet szakról, valamint a restaurátor szakról tartanak tájékoztatókat.

Borítóképünk illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában