Hazáját képviselné

2021.12.08. 13:30

A válogatottban is szívesen bemutatkozna a góllövőlistát vezető Ádám Martin

„Természetesen az embernek megfordul a fejében ez a lehetőség is, amikor jól megy, de nem verem ezt nagydobra. Mindennap dolgozok, aztán majd ha a szövetségi kapitány is úgy látja, akkor biztosan kapok meghívót.

Nyilván örülnék neki, szerintem minden játékosnak az az álma, hogy a hazája csapatát szolgálja, természetesen nekem is. Remélem, hogy hamarosan valóra válik!”

- nyilatkozott szerdán az M4 Sport Sporthíradó című műsorában a 27 éves csatár.

A futballista beszélt a külföldi folytatás lehetőségéről is, elárulta, hogy az angol futball áll hozzá a legközelebb, de a klubváltás szerinte legkorábban nyáron válhat aktuálissá.

Ádám Martin legutóbb a Budapest Honvéd ellen volt eredményes, kétszer is, az első gólját pedig úgy jellemezte, hogy pályafutása három legszebb találata között volt. „Az biztos, hogy a mostani 12 közül ez volt a legszebb. Remélem, hogy még sok ilyen lesz!” – fogalmazott.

A támadó hozzátette: bár jó érzés, hogy termeli a gólokat, de a csapatnak összességében nem megy az utóbbi időben, az előző nyolc bajnokijukból mindössze egyet sikerült megnyerniük.

„Idén még lesz két meccsünk, reméljük, hogy ezeket sikerrel tudjuk venni” – mondta, hangsúlyozva, hogy stabilizálni kell a védekezésüket, másrészt neki is jobban kell összpontosítania, mert hiába lőtt sok gólt, több helyzetet is elpuskázott.

A Paks jelenleg a nyolcadik helyen áll az NB I-ben, idén még az MTK Budapest és az Újpest vendége lesz.

Borítókép: Ádám Martin (zöldben) szívesen venné, ha bekerülne a válogatottba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!