NBI

2022.03.05. 22:03

Az Újpest hat vereség után legyőzte a Puskás Akadémiát

Az Újpest FC hazai pályán 2-1-re legyőzte a Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombati játéknapján.

Nagy lendülettel kezdtek a fővárosiak, egyik támadást vezették a másik után, de nem tudtak a hálóba találni, majd kiegyenlítetté vált a játék. A 26. percben az ukrán Artem Favorov látványos góllal, szabadrúgásból a vendégeket juttatta vezetéshez, de Budu Zivzivadze egy 17 méteres lövéssel csakhamar egyenlített.

A második félidőben némileg csökkent az iram, ettől függetlenül felváltva forogtak veszélyben a kapuk. A 72. percben Branko Pauljevic a tizenhatos jobb sarka közeléből, szép mozdulattal tekert a kapu jobb felső sarkába. A hátralévő időben mindkét csapat előtt adódtak kisebb-nagyobb lehetőségek, de újabb gól már nem született. 

Az Újpest sorozatban harmadszor nyert az élvonalban, a felcsútiak nyeretlenségi szériája pedig egy döntetlen mellett már három vereséget számlál.

 A két csapat előző hat bajnoki mérkőzését kivétel nélkül a felcsútiak nyerték.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában