Röplabda

2022.03.15. 21:10

Távozott lengyel klubjától Baróti Árpád

Baróti Árpád válogatott röplabdázó távozott a lengyel Jastrzebski Wegiel csapatától.

A lengyel klub honlapjának keddi híradása szerint közös megegyezéssel bontották fel az ütőjátékos szerződését, ami az idény végéig szólt.

Baróti december végén tért vissza Lengyelországba, de csapat- és poszttársa, a francia Stephen Boyer hamarosan visszatérhetett kézközépcsonttörése után.

Jól éreztem magam a klubnál, hiszen remek a légkör a csapatban, de a távozás mellett döntöttem, mert Stephen visszatért a keretbe, és három támadóval még edzeni is nehéz, én pedig játszani szeretnék

– nyilatkozta.

A dunaújvárosi nevelésű röplabdázó 2010 óta légióskodik, játszott Olaszországban, Franciaországban, Németországban, a Koreai Köztársaságban, Törökországban, Lengyelországban, legutóbb pedig Japánban.

A bajnoki címvédő Jastrzebski Wegiel a lengyel élvonal tabellájának második helyén áll, a Bajnokok Ligájában pedig 3:0-ra megnyerte a negyeddöntő első mérkőzését idegenben.

 

Borítókép: Baróti Árpád (szemben) a Magyarország – Macedónia férfi röplabda Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Sportcsarnokában 2018. augusztus 15-én. Fotó: MTI Fotó: Kovács Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!