Bundesliga

2023.06.01. 08:34

Eldőlt Dárdai sorsa a Herthánál

Dárdai Pál a következő idénytől a német másodosztályban szereplő Herthánál folytatja a pályafutását. A Kicker lap azt is megtudta, hogy milyen szerepkörben számítanak rá a berliniek.

MW

Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője megöleli a csapat kabalafiguráját, Hertinhót a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Hertha BSC VfL Bochum mérkőzés után Berlinben 2023. május 20-án

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Clemens Bilan

Dárdai Pál a harmadik kinevezése utáni néhány hétben nem tudott csodát tenni az akkoriban a Bundesliga utolsó helyén toporgó Herthával, amely a szezon végén elbúcsúzott a német élvonaltól – írja a Magyar Nemzet. 

DÁRDAI Pál
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetõedzője a német első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Bayern München -Hertha BSC mérkőzés kezdete előtt Münchenben 2023. április 30-án
Fotó: Ronald Wittek / Forrás: MTI/EPA

A Hertha azóta több trénerrel is tárgyalt az esetleges közös munkáról, de a Kicker német lap értesülése szerint egyikükkel sem született megegyezés, ehelyett Dárdai irányítása alatt próbálja meg a gárda kiharcolni a feljutást az első osztályba. Mivel már a klub többségi tulajdonosa, a 777 Partners is jóváhagyta a döntést, hamarosan a bejelentésre is sor kerülhet.

A teljes cikk ITT olvasható el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!