„Mindketten kicsit elvarázsoltak vagyunk”

2021.07.26. 13:30

Hegyes Berci szentesi versenytáncos nem maradhat ki a showból

Ősszel érkezik a Dancing with the Stars második évada, a versenyzők már elkezdték a felkészülést, összecsiszolódást. A szentesi Hegyes Bertalan tavaly Gelencsér Tímeával az oldalán megnyerte a showműsort, idén pedig Nagy Réka topmodell, műsorvezető lesz a párja, akivel szintén győzelemre tör. A táncos és a modell még a közös munka elején jár, de hasonló személyiségnek tartják egymást.

Majzik Attila

Hegyes Berci Gelencsér Tímeával nyerte meg a Dancing with the Stars előző évadát. Fotó: TV2

Tavaly ősszel került a képernyőkre a TV2 „Dancing with the Stars – Mindenki táncol” című táncos show-műsora. A tíz hétig futó táncos produkció olyan népszerű volt a nézők körében, hogy a csatorna idén új évaddal jelentkezett.

Hegyes Berci Gelencsér Tímeával nyerte meg a Dancing with the Stars előző évadát. Fotó: TV2

Az előző szériát a szentesi Hegyes Bertalan 24-szeres magyar bajnok versenytáncos nyerte Gelencsér Tímeával, most Nagy Réka topmodell, műsorvezető lesz a párja.

Mellettük Demcsák Zsuzsa műsorvezető, Kinizsi Ottó színész, rendező, Dobó Kata színésznő, rendező, Cooky rádiós műsorvezető, DJ, Hevesi Krisztina szexuálpszichológus, egyetemi oktató, Árpa Attila színész, rendező, Tóth Andi énekesnő, Kamarás Iván színész, Kozma Dominik úszóolimpikon, Metzker Viktória DJ és Kempf Zozo BMX-világbajnok lép majd parkettre a második évadban.

Jó ide visszatérni

– Titkon bíztam benne, hogy keresni fognak a második évaddal kapcsolatban, borzasztóan örültem neki, amikor hívtak és kiderült, hogy szerepelhetek a produkcióban – beszélt érzéseiről Hegyes Berci.

A professzionális versenytáncos elmondta, az előző évadhoz képest változtatni fog az idei felkészülésükön: kisebb figyelmet fektet majd a technikai tudásra, és inkább a külalakra, az érzésekre és az előadásmódra helyezi majd a hangsúlyt.

Kezdődik a közös munka

A párosok a felkészülés elején járnak, nemrég kezdték meg a közös próbákat, így még csak ismerkednek egymással.

– Még a közös út elején járunk és csak néhányszor találkoztunk, de látszik Rékán, hogy ügyes, jó mozgása van. Örülök neki, hogy ő lett a táncpárom, és kiderült, hogy Réka is engem szeretett volna partnerének, várta, hogy tőlem tanulhasson – mondta el partneréről Hegyes Berci.

A tavalyi győztes Hegyes Berci idén Nagy Réka topmodellel lép parkettre.
Fotó: TV2

– Meg van benne a kellő alázat, munkaszerető, szeret gyakorolni. Emellett egy nagyon kedves, nyugodt személyiség. Úgy látjuk, hogy mindketten hasonló típusú emberek vagyunk: kicsit elvarázsoltak – tette hozzá mosolyogva a 24-szeres magyar bajnok versenytáncos.

Nyerni megy

A táncospár most teljes erőbedobással dolgozik a próbákon, készülnek az élő show-kra.

Az biztos, hogy velük szemben nagy lesz az elvárás idén ősszel, miután Berci és korábbi partnere, Gelencsér Tímea megnyerte a műsor előző szériáját.

– Azt szokták mondani, hogy nem megnyerni, hanem megvédeni nehéz a bajnoki címet. Mindent megteszünk majd a célunk érdekében, hogy idén is jól szerepeljünk. Egy sportoló nem mondhat olyat, hogy nem nyerni megy egy versenyre, így mi is győzni szeretnénk. Klassz lenne, ha duplázni tudnánk, ez a tánctanári szakmában is nagy elismerést jelentene – összegzett Hegyes Bertalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában