30 évvel fiatalabb nővel hozták hírbe

2021.08.02. 14:39

Szegedi edzővel járhat Palik László

Egy szegedi fitneszedzőt hoztak hírbe Palik Lászlóval: a bulvárlapok szerint Cservenák Alexandrával jár az ismert tévés. Az értesülést azonban egyikük sem erősítette meg.

Munkatársunktól

Budapest 2020711 Jótékonysági ergométeres evezés Foto: Nemzeti Sport - Tumbász Hédi A képen: Palik László

Forrás: Archív fotó

Fotó: Tumbász Hédi

Napok óta azt találgatják a bulvárlapok, hogy ki lehet Palik László új szerelme. A televíziós műsorvezető és felesége, Marsi Anikó nemrégiben jelentették be, hogy külön utakon folytatják, azóta pedig mindkettőjükről megírták, hogy új párra találtak. Palik kapcsolatáról sokáig csak azt lehetett tudni, hogy az Exatlon forgatásán jött össze valakivel, ám hogy ki az, hivatalosan azóta sem beszélt róla. Gelencsér Tímea már cáfolta, hogy ő lenne Palik új barátnője, így a legtöbben már kész tényként kezelik, hogy a szegedi fitneszedző, Cservenák Alexandra rabolta el a nála 30 évvel idősebb tévés szívét.

A 30 éves Alexandra a 2020-as Exatlon versenyzője volt, az idei évadra pedig a produkció stábtagjaként tért vissza Dominikára.

Munkája és családja is Szegedhez köti, utóbbi ráadásul nagyon fontos számára. Hogy hogyan oldják meg a kétlaki életet, ha valóban összejöttek, nem tudni. Az biztos, hogy Alexandra két héttel ezelőtt táboroztatott Békés megyében több egykori exatlonos társával, magánéleti bejegyzéseket azonban nem osztott meg a hírek kipattanása óta.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában