Az év arca lett

2022.11.04. 16:19

Palócz Léna újabb sikere

A most 20 esztendős Palócz Lénáról először akkor írtunk, amikor szerepelt a makói popénekes, Luigi egyik klipjében, 2020-ban. Azóta első udvarhölgy lett a Magyarok Világszépe szépségversenyen, illetve képviselte hazánkat a világ legrangosabb modellversenyén Egyiptomban: most újabb elismerést kapott.

Szabó Imre

Palócz Léna a szombathelyi díjátadón. Fotó: Palócz Léna közösségi oldala

Újabb rangos elismerést kapott Palócz Léna, aki korábban első udvarhölgy lett a Magyarok Világszépe szépségversenyen, illetve képviselte hazánkat a világ legrangosabb modellversenyén, a Top Model of the World-ön, Egyiptomban. Ezúttal a Szakmai Elit online magazintól kapta meg az Év Arca kitüntetést. A sorrendben 27. díjátadó gálát a szombathelyi Pannónia étteremben rendezték meg a napokban; a díjakkal a művészet, a közélet, a pedagógia, a sport, a felnövekvő új generációk, az üzletemberek és a szakmák hazai kiválóságait ismerték el.

Fotó: Palócz Léna közösségi oldala

A most 20 esztendős Palócz Lénáról először akkor írtunk, amikor szerepelt a makói popénekes, Luigi egyik klipjében, 2020-ban. A romantikus stílusú dalhoz készült kisfilmet a Maros-parton, illetve Szegeden forgatták. Jelenleg a makói Magán Zeneiskola növendéke klasszikus klarinét szakon, emellett sminkes iskolába jár. 16 évesen kezdett fotózásokra járni, smink- és ruhamodell is volt már. 

Léna a Délmagyarországnak azt mondta, a legfontosabb számára most a tanulás. Az iskolák befejezése után szeretne visszatérni a szépségipar világához. Fotózásokon jelenleg is részt vesz, de újabb szépségversenyen csak azt követően tud indulni, hogy a mostani szerződése lejár. Hogy ez melyik lesz, egyelőre még nem tudja, de örömmel áll a kihívás elé.

– Ezeknek a versenyeknek sokat köszönhetek a hétköznapi életben is: magabiztosságot adnak, illetve önállóságra tanítanak. A természetes szépség önmagában nem elegendő, mivel rengeteg munkára és energiára van szükség a sikerhez. Figyelmet kell fordítani a nyelvtanulásra, a táncra, az edzésre és a táplálkozásra is – vallja.

 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!