Helyi bulvár, celeb

2024.06.13. 07:00

Sok lehetőség nyílt meg Czibolya Niki előtt a Topmodell műsor után

Sándorfalván pihente ki a topmodellkereső verseny utolsó adását követő felhajtást Czibolya Niki. Hazánk második számú topmodellje elárulta: bár a fődíj nem lett az övé, sok megkeresést kapott, így a sok külföldi munka után hazai karrierje is beindult.

Timár Kriszta

KÉPALÁ: Czibolya Niki most ritkábban tud hazalátogatni, a múlt hétvégét azonban Sándorfalván töltötte. Fotó: Török János

Bár nem kapott magyarázatot a zsűritől arra, miért nem őt választották Magyarország következő topmodelljének, Czibolya Niki mégsem csalódott amiatt, hogy második helyen zárta a versenyt. A sándorfalvi származású modell úgy fogalmazott, jól esett volna neki egy visszajelzés, hogy tudja, miben kell még fejlődnie, ennek ellenére nagyon jól érezte magát a tévéműsor forgatása során, sőt a döntőben is. 

Mint arról korábban beszámoltunk, a pénzdíjat és a modellszerződést Mészáros Lili kapta, az eredményhirdetésen Niki állt már csak mellette, közöttük dőlt el a verseny. Niki mosolyogva gratulált Lilinek a színpadon, bár mint mesélte, utána egy kicsit nehéz volt megszólalnia. 

Őszintén szólva esélyesnek éreztem magam a győzelemre és azt gondoltam, talán most végre sikerül. De persze azt is tudtam, hogy Lili is nagyon erős, fotózásra és high fashionre is nagyon alkalmas. Igazából nekünk kettőnknek mondta a zsűri, hogy már készen vagyunk erre a pályára, és szerencsére ezt mások is így látják, mert azóta több ajánlatot is kaptam már. Ennek pedig nagyon örülök, mert eddig csak külföldön dolgoztam

 – mesélte lapunknak.

Fotó: Török János

Niki egyrészt influenszerkedik, amit nagyon élvez, emellett fotózásra, eseményekre is hívják a műsor óta. 

Megkerestek a Miss Balaton szervezői is, hogy segítsek a lányoknak. Ez különösen nagy megtiszteltetés volt számomra, mert 9 éve döntős voltam ezen a versenyen és mindig is vágytam arra, hogy bekerüljek a stábba

 – mesélte. Mindezek mellett pedig családi vállalkozásuk marketingtevékenységét is segíti Sándorfalván videók, fotók és social média posztok előállításával, vagyis sokat ingázik balatoni lakhelye, a főváros és Sándorfalva között. Haza azonban most jóval ritkábban jön, 2-3 hetente tölt pár napot a farmon.

Fotó: Török János

A legkevesebb lehetőségem a relaxálásra van és a párommal időt tölteni, ezért minden olyan pillanat ajándék, amit Bálinttal tölthetek kikapcsolódással 

– mosolygott hazánk második számú topmodellje, aki a múlt hétvégén kedvesével együtt Sándorfalván pihente ki a műsor után hirtelen rázúdult feladatokat. 

Fotó: Török János

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!