Friss hírek

2020.11.12. 11:24

Ön mennyi zsebpénzt ad gyermekének?

Olyan világban élünk, melyben már elképzelhetetlen, hogy gyermekünk egy fillér nélkül lépjen ki az ajtón. Mik a módszerei?

delmagyar.hu

Budapest, 2018. mrcius 15. A megjult ezer forintos bankjegy, klnbz pnzrmkkel s bankkrtykkal. A Magyar Nemzeti Bank megjtott ezer forintos bankjegyet bocstott ki 2018. mrcius 1-tl. A rgi 1000 forintos bankjegyek 2018. oktber 31-ig hasznlhatak a kszpnzforgalomban. MTVA/Bizomnyosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasznl! Ez a fot nem a Duna Mdiaszolgltat Zrt./MTI ltal ksztett s kiadott fnykpfelvtel, gy harmadik szemly ltal tmasztott brminem klnsen szerzi jogi, szomszdos jogi s szemlyisgi jogi ignyrt a fot ksztje kzvetlenl maga ll helyt, az MTVA felelssge e krben kizrt.

Fotó: MTI/Illusztráció

Számos, váratlan dolog előfordulhat ma gyermekeinkkel, mely gyakorlatilag megköveteli, hogy legyen náluk valamennyi pénz. Van, aki az ebédre adja oda, de van, aki szabad felhasználásra ad. Az összeg változó lehet, tekintve, mennyibe kerülnek azok a dolgok, melyeket gyermekeinknek árulnak.

[eweb-voting id="6975703"]

[eweb-voting id="6975772"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában