Helyi életstílus

2020.12.03. 13:45

Jótékonysági maratoni indul evezőgéppel

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

Bagi Mátyás ismét jótékonysági kihívásra készül. December 19-én 9 órától evezőgéppel teljesíti a maratonit. Minden kilométerért adományokat remél, amelyekből a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Kollégium diákjainak vásárol karácsonyra ajándékot. A funkcionális tréner erről a szerdai sajtótájékoztatóján beszélt.

Fotó: Kovács Erika

– A nyáron sífutógépen teljesítettem a maratonit. Ez közös akciónk volt a Szeretem Vásárhelyt Egyesülettel. Az akkori bevételből szobabiciklit és mobil kosárpalánkot vásároltunk. A gyerekek nagyon örültek. Ezért is gondoltam úgy, hogy most ismét meglepem őket, ezúttal egyéni akcióban. Most egy másik eszközt választottam, az evezőgépet. Szeretnék ebben a nehéz, pandémiás időszakban példát mutatni, hogy most is meg lehet találni a célokat, a kihívásokat. Hosszú távú együttműködést tervezek a Kozmutza-iskolával. A jótékonysági evezés bevételéből, az iskola igazgatójával egyeztetve, egy komolyabb hangfalat vásárolunk – foglalta össze céljait.

Az evezőgépes maratoni december 19-én 9 órakor kezdődik. Ezt Bagi Mátyás edzői közösségi oldalán is figyelemmel lehet majd kísérni. Aki szeretne a gyerekeknek segíteni, a 10402506-80535355-55481005-ös számlaszámon teheti meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában