A tévén keresztül is sikerült átadni az érzelmeket

2020.12.16. 11:52

Szentesi táncos nyerte a Dancing with the Stars műsorát – Fotók, Videók

Az egykori szépségkirálynő Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan többszörös magyar bajnok versenytáncos párosa nyerte meg a TV2 show-műsorát. A szentesi táncos szerint az lehetett sikerük titka, hogy mindig magukat adták; hiteles, belülről jövő produkcióikat a nézők is díjazták.

Majzik Attila

A táncpár mindig önmagát adta, ezt díjazták a nézők is. Fotó: TV2

Hétről hétre tizenkét párért iz­gulhattak a nézők a tévéképernyők előtt a Dancing with the Stars táncos show-műsorban, Berci táncpartnere Gelencsér Tí­­mea szépségkirálynő, a 2016-os Miss World Hungary volt.

[embed]

]

– A világ legnagyobb mázlistája vagyok Timivel – beszélt partneréről a versenytáncos.

Egy csupa szív embert ismertem meg benne, aki közvetlen, szimpatikus és mentes minden sztárallűrtől, ezért is alakult ki jó barátság, bizalmas kapcsolat közöttünk.

Emellett maximalista, nagyon keményen dolgozott a próbákon, így mindig a legjobbat tudtuk kihozni magunkból – tette hozzá Hegyes Berci.

A párost az adások során nem a végső győzelem foglalkoztatta, az volt a céljuk, hogy az adott héten a lehető legjobban teljesítsenek, de ahogy fogytak a versenytársak, egyre inkább szerettek volna bejutni a döntőbe.

– A vége felé már azért eszünkbe jutott, hogy klassz lenne döntőbe kerülni, ezért még több időt fektettünk bele, még koncentráltabban ké­­szültünk – fogalmazott a táncos.

A döntőben végül egy nagyon érzelmes koreográfiával léptek színpadra, ami meghozta számukra a sikert.

– Nagyon élveztük az egész műsort és a közös munkát, legszívesebben abba sem hagytuk volna. Az utolsó táncunk a mi történetünket me­­sélte el, belevittünk minden érzelmet. A végén mindenki megkönnyezte, mert érzelmileg nagyon nehéz volt az utolsó nap: szép volt, de egyben fájó is a búcsúzás – beszélt érzelmeiről Berci. A táncos hozzátette, az lehetett sikerük titka, hogy mindig magukat adták, és sikerült a képernyőkön keresztül is átadni az érzelmeiket: a nézők együtt sírtak, együtt nevettek velük.

A győztesnek járó egymillió forintos díjat a páros jótékony célra ajánlotta fel, az összeggel a szintén szentesi Zenével a rákos gyermekekért alapítványt támogatják.

Személyesen is ismerem Ombodi Csillát és Seres Antit, és a munkájukat, amit a beteg gyerekekért tesznek, ezért is választottuk őket.

Biztosak vagyunk benne, hogy jó helyre került a támogatásunk – magyarázta Berci.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában